Lempi-makrameekorvakorut DIY-tekemispakkaus - Annie Eleanoora

Osta tämä
  • 15,00 €
  • 3 Jäljellä

Annie Eleanooran makrameekorvakorujen DIY-pakkaukset sisältävät kaikki makrameekorvakorujen valmistukseen tarvittavat osat ja materiaalit sekä selkeät kuvalliset ohjeet, joiden avulla on myös aloittelevan solmijan helppo edetä. Ikioman korutehtaan perustaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Makrameekorvakorujen DIY-pakkaus sisältää seuraavat materiaalit ja työskentelyvälineet:
- valmiiksi mitatut laadukkaat kotimaiset makrameelangat valitsemassasi värissä (100 % puuvillaa)
- aloitusrenkaalla varustetut korvakorukoukut silikonilukoilla (kaikki metalliosat nikkeli- ja kadmiumvapaata hopeoitua terästä)
- metalliklipsi (apuväline solmimiseen)
- valkoinen säilytysrasia korujen säilytykseen

Valmiin korvakorun koko: pituus n. 10,5 cm koukun kanssa, leveys (solmupinnan kohdalta) n. 3 cm, välirenkaan halkaisija 1,5 cm

Huom! Korujen viimeistelyyn tarvitaan saksia, jotka eivät sisälly pakkaukseen.

Annie Eleanooran mallien ohjeet on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen kotikäyttöön,
ja niiden kaupallinen käyttö on ehdottomasti kielletty.


Makramee on lankojen solmimiseen perustuva ihana käsityötekniikka, jossa muutamaa yksinkertaista perussolmua yhdistelemällä pystyy tekemään loputtomasti erilaisia koristeellisia pintoja. Makramee-solmeilu on saanut alkunsa 1200-luvulla, kun arabikäsityöläiset alkoivat solmia koristeellisesti tekstiilien reunojen hapsulankoja. Makramee sana tuleekin arabian kielen sanasta migramah, joka tarkoittaa reunakoristelua. Makramee on koukuttava tekniikka, johon on helppo ihastua!