Minttumaito kasvoputsari - Vuohelma

Osta tämä
  • 12,00 €
  • 6 Jäljellä

Luonnollinen käsintehty, raikastava ja hellästi kuoriva kasvoputsari sisältää vuohenmaitoa, manteliöljyä, jauhettua mantelia, kaoliinisavea ja piparminttujauhetta. Puhdistaa myös meikin ja jättää ihon samettisen pehmeäksi ja raikkaaksi.

Käsintehty, hellävarainen ja raikastava kasvojen puhdistustahna sopii normaalille ja kuivalle iholle. Helppo pestä pois, ei kuivata ihoa eikä jätä kiristävää tunnetta.

Vuohenmaidon sisältämät ainutlaatuiset rasva- ja maitohapot, vitamiinit ja mineraalit hellivät herkkääkin ihoa. Manteliöljy suojaa, ravitsee ja puhdistaa myös meikin, jauhettu manteli kuorii hellävaraisesti. Mineraalirikas valko- eli kaoliinisavi imee ihon epäpuhtauksia antaen iholle samalla samettista pehmeyttä, ja piparminttu raikastaa.

Ota pieni nokare tahnaa sormiin ja kostuta hieman. Hiero sormia yhteen ja levitä tahna kasvoille pyörivin liikkein silmänympärysihoa välttäen. Puhdistaa meikin mutta ei sovellu silmämeikin puhdistukseen. Huuhtele pois lämpimällä vedellä tai pyyhi pois kostutetulla kestopuhdistuslapulla. Viimeistele uudistavalla kasvovedellä ja kosteusvoiteella.

Ekologinen ja eettinen lähikosmetiikkavalinta, jolla vähennät päivittäistä kemikaalimäärää.

INCI: Solanum Tuberosum Starch (perunajauho), Caprae Lac (vuohenmaito), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (manteliöljy), Prunus Amygdalus Dulcis Seed Meal (mantelijauhe), Kaolin (kaoliinisavi), Mentha Piperita Leaf Extract (piparminttujauhe), Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid (ECOCERT-sertifioitu säilöntäaine)