TOIMITUSEHDOT

1. Toimitus

Yrittäjän äitiysvapaan aikana talvikaudella 2020-2021 toimitukset hoidetaan kaupan aukioloaikojen puitteissa torstai-lauantai päivinä.

(Toimitamme tilaukset aina mahdollisimman nopeasti. Suurin osa toimituksista lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Toimitukset lähtevät kaupalta postiin kaupan aukioloaikojen puitteissa. Sunnuntai- tiistai välisinä päivinä liike on kiinni, jolloin näinä päivinä tehdyt tilaukset lähtevät eteenpäin keskiviikona.)

Design Shop Piilo ei vastaa Postista johtuvista toimituksen viivästyksistä. Jos toimitettavaa tuotetta ei löydy tilaushetkellä kaupan (Design shop Piilo) varastosta voidaan tilauksen tiedot luovuttaa eteenbäin brändille, jonka varastosta tuote toimitetaan asiakkaalle.


2. Toimituskulut
Tilatun tuotteen hinta on DesignPiilo.fi sivulla tilaushetkellä näkyvä hinta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% tai 14 %. Tuotteiden yhteishintaan lisätään pakkaus- sekä toimituskulut. Toimituskulut ovat 5€ Suomen sisäisissä toimituksissa. Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus. Suoraan liikkeeltä noudettaessa toimituskuluja ei tule.

  • Toimituskulut alle 100€ tilauksiin 5€/ tilaus
  • Toimituskulut yli 100€ tilauksiin 0€ (toimitus kirjelaatikkoon, Postiin tai Postin automaattiin)
  • Ovelle toimitus muualle Suomeen 15€

Tilauksen noutaminen kaupalta aukioloaikojen puitteissa 0€ (Design Shop Piilo, Isoraastuvankatu 1 26100 Rauma.)

3. Maksutavat
Maksutapoina käyvät Paypal, Visa, Mastercard sekä Amex.

4. Este, vastuun rajoitus
Myyjän vastuu rajoittuu kaupan purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen suoritettujen rahojen palauttamiseen tilanteissa, joissa tuotteen toimitus on estynyt tuotteen huonosta saatavuudesta, valmistuksen lopettamisesta tai maahantuontirajoitusta koskevissa tilanteissa. Myyjä ei vastaa ylivoimaisen esteen (Force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Myyjä on velvollinen viipymättä ilmoittamaan Asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä ja esteen lakkaamisesta.

5. Tilauksen palauttaminen
Haluamme, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja annamme tuotteille 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, myyntikuntoisia ja niiden tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan. Käytä palautukseen alkuperäistä lähetyspakkausta tai muuta vastaavaa pakkausta, joka kestää kuljetuksen. Pakkaa tuotteet huolellisesti. Kun haluat palauttaa tuotteen ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] niin lähetämme sinulle palautusohjeet. Ostoksen kokonaissumma palautetaan, kun tuote on palautunut kaupalle ja sen on todettu olevan myyntikuntoinen, palautuksesta aiheutuvista kustannuksista vastaa asiakas (pois luettuna reklamaatiotapaukset).

6. Reklamaatio toimitus- ja tuotetietovirheistä
Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä Myyjälle kohtuullisessa ajassa siitä, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se. Tuotteen virhe korvataan pääsääntöisesti toimittamalla tilalle virheetön tuote. Jos tämä ei ole mahdollista, tulee kyseeseen hinnan alennus tai kaupan purku.

7. Takuu
Myyjä antaa Asiakkaalle takuun tuotteen virheettömyydestä siinä laajuudessa kuin tuotteen valmistaja tai maahantuoja on sen myöntänyt. Kaikilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen vähintään kuuden kuukauden takuu. Takuu ei koske vaurioita jotka ovat syntyneet väärästä varastoinnista tai käytöstä. Ota kuitenkin ensin yhteyttä meihin p. 050 5476 517 tai [email protected]

8. Tietoturva

Mitä tietoja asiakkaasta kerätään?

Izettle verkkokauppapohja tallentaa seuraavia asiakkaan tietoja: asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään: asiakassuhteen hoitamiseen, tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin, tilastollisiin tarkoituksiin, sekä markkinointitarkoituksiin. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?
Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille
Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaana sinulla on oikeus tarkistaa tallennetut tietosi, oikaista tallennetut tietosi, peruuttaa suostumus tietojesi tallentamiseen sekä pyytää tietojesi poistamista.